Få et gratis tilbud på boligalarm

Og spar tid på å søke med hvert enkelt alarmselskap.

Gjør som 350 000 andre og innhent tilbud på boligalarm. Med tilbudstjenesten Tjenestetorget.no kan du innhente gratis og uforpliktende tilbud på boligalarm. Tjenestetorget samarbeider med alarmselskaper som Nokas, Sector Alarm og Verisure og det vil være disse som sender deg tilbud på boligalarm.

Boligalarm
Boligalarm
Boligalarm

Les mer om de mest generelle forsikringene.

Her kan du lese mer om de vanligste forsikringene som tegnes i Norge.

Verisure

Alarm fra Norges ledende alarmselskap

Securitas Direct (i dag Verisure) ble grunnlagt i 1988 som en del av Securitas i Norge. I 2006 gikk de ut som et eget selskap, og i 2014 byttet de navn til Verisure. I dag er Verisure Norges største boligalarmleverandør, med over 240 000 kunder i Norge.

 • Rask hjelp og gratis vekterutrykning: Ved reell eller uavklart alarm, drar en vekter hjem til deg, undersøker boligen, og kontakter glassmester eller låssmed ved behov.
 • 24/7 profesjonell overvåking og rask responstid: Med døgnovervåket alarm er det alltid noen som passer på og kan varsle kontaktpersoner, vekter eller nødetater når alarmen går.
 • Fjernstyring og kontroll med Verisure app: Med Verisure App er har du full kontroll på alarmsystem og smarthjem, direkte på mobilen, uansett hvor du er i verden.

Sector Alarm

Alarm tilpasset deg og overvåket av oss

Sector Alarm har siden oppstart i 1995 blitt en av de ledende aktørende i Europa. Med over 170 000 kunder og 600 medarbeidere i Norge leverer de alarmløsninger til både boliger og bedrifter. I dag er Sector Alarm Norges raskest voksende leverandør av boligalarm.

 • Aktiver og deaktiver: Aktiver og deaktiver Aktiver alarmen når besøkende forlater boligen.
 • Video i sanntid Video i sanntid: Se hvem som er ved inngangsdøren din.
 • Se video: Se video Video av viktige hendelser. Alt lagres på en sikker måte i skyen.
 • Lås opp dørene: Lås opp dørene Gi adgang til håndverkere eller besøkende.
 • Varsler: Varsler Få et varsel når barna kommer hjem fra skolen.

Slik finner du den beste og billigste boligalarmen

Boligalarm bidrar til å sikre hjemmet ditt mot innbrudd dersom vinduer, dører og låser er sikret. Les om de ulike alarmene du kan velge mellom.

Kort sagt, en alarm er på for å hindre innbrudd i hjemmet ditt. Så en alarm er en av de tingene du håper aldri blir nødvendig. Det er som med forsikring: vi kjøper dem for sikkerhets skyld, og så krysser vi fingrene for at vi aldri skal melde skade.

Det best mulige scenarioet er at alarmen aldri vil bli brukt. At en potensiell innbruddstyv ser en alarm, eller ser skilt som viser til at hjemmet ditt er sikret med innbruddsalarm, og på grunn av det forlater sitt skjulte ærend. Skjer uhellet likevel, og det skjer et innbrudd, kan en alarm bidra til å avskrekke innbruddstyven fra å fortsette, stresse innbruddstyven – og ikke minst sørge for at det kommer hjelp så raskt som mulig som eventuelt kan stoppe innbruddet. For eksempel deg selv, en nabo eller ansatte fra et alarmselskap eller politi.

Tyverialarmer har de siste årene blitt en utbredt teknologi i norske hjem, og markedet er stort. Her gjennomgår vi en rekke ting som er verdt å vurdere dersom du ønsker å sikre boligen med en alarm.

Boligalarm Norge

Boligalarmer.no

Få tilbud på hus- og boligalarm fra flere alarmselskaper

Hedvig er et relativt nytt forsikringsselskap i Norge som tilbyr privatpersoner en rekke forsikringer. Forsikringsselskapet har gjort det enkelt med forsikring, og skulle du bli skadet eller ha en ulykke registrerer du dette enkelt i deres digitale system og du får da rask dekning.

Forsikringsselskapet har ikke alle forsikringer, men tilbyr ekstremt billige forsikringer når det gjelder innbo-, ulykkes- og reiseforsikring.

Som student kan du få 20 % studentrabatt på forsikringene dine og samtidig nyte godt av deres kaskoforsikringer, som inneholder alle de essensielle forsikringene du trenger som student.

Artikler & guider om boligalarm

Hva koster hus- og boligalarm?

Priser på boligalarm

NOKAS

NOK305måned
 • Feature 1
 • Feature 2

Verisure

NOK300måned
 • Feature 1
 • Feature 2

Sector Alarm

NOK350måned

Trenger man boligalarm?

Tenker du på å anskaffe deg en innbrudds- eller boligalarm, så er det en rekke ting du bør vurdere. Det er ikke helt lett å finne en boligalarm, da det finnes mange forskjellige typer som dekker et bredt spekter av ulike behov. Med Tjenestetorget kan du innhente tilbud fra ulike alarmselskaper helt gratis og samtidig få råd og retningslinjer for valg av boligalarm.

Vurderer du boligalarm?

Tenker du på å anskaffe deg en innbrudds- eller boligalarm, så er det en rekke ting du bør vurdere. Det er ikke helt lett å finne en boligalarm, da det finnes mange forskjellige typer som dekker et bredt spekter av ulike behov. Med Tjenestetorget kan du innhente tilbud fra ulike alarmselskaper helt gratis og samtidig få råd og retningslinjer for valg av boligalarm.

Trenger man boligalarm?

Det er mange gode grunner til å anskaffe en boligalarm

Gode ​​grunner til å få boligalarm:

 • Føl deg tryggere hjemme og når du er ute
 • Spar penger på forsikringen din, for eksempel innboforsikringen din
 • Hold tyven unna med alarmskilt og innbruddsalarm

Hvorfor trenger jeg en boligalarm?

Det er mange gode grunner til å velge å få installert en boligalarm, den de fleste føler når de skal velge alarm til boligen er tryggheten den gir. Forsikringer kan dekke økonomiske tap ved innbrudd, men de kan ikke gi deg sikkerheten tilbake og derfor er en boligalarm derfor gull verdt.

En annen fordel med en boligalarm som har bevist dokumentert effektivitet er at noen forsikringsselskaper gir rabatter på forsikringer som innboforsikring til boligen.

I følge en artikkel fra NHO Service skrives det “det er rundt 30 ganger større sannsynlighet for innbrudd i boliger uten boligalarm.” Det vises til tall fra forsikringsbransjen at tyvene ofte blir skremt av alarmen, og dermed stikker av med mindre gjenstander fra stedet.

Ønsker du å motta boligalarm kan du få et gratis og uforpliktende tilbud hos anbudstjenesten Tjenestetorget.

Hvor mange har boligalarm i Norge?

Det anslås at rundt 19 % av alle danske hjem har installert en bolig- eller innbruddsalarm. Ser man på andre land i Europa, er Norge blant toppen, av de som har innbrudds- og boligalarm i hjemmet.