Få et gratis tilbud på forsikring

Og spar tid på å søke med hvert enkelt forsikringsselskap.

Gjør som 350 000 andre og innhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorget.no kan du innhente gratis og uforpliktende tilbud på forsikring. Tjenestetorget samarbeider med forsikringsselskaper som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender deg tilbud på forsikring.

Les mer om de mest generelle forsikringene

Her kan du lese mer om de vanligste forsikringene som tegnes i Norge.

Hedvig

Norges beste og billigste forsikringsselskap

Hedvig er et relativt nytt forsikringsselskap i Norge som tilbyr privatpersoner en rekke forsikringer. Forsikringsselskapet har gjort det enkelt med forsikring, og skulle du bli skadet eller ha en ulykke registrerer du dette enkelt i deres digitale system og du får da rask dekning.

Forsikringsselskapet har ikke alle forsikringer, men tilbyr ekstremt billige forsikringer når det gjelder innbo-, ulykkes- og reiseforsikring.

Som student kan du få 20 % studentrabatt på forsikringene dine og samtidig nyte godt av deres kaskoforsikringer, som inneholder alle de essensielle forsikringene du trenger som student.

Innboforsikring
All dekningen du trenger – til fingerspissene. For deg, ditt hjem og dine eiendeler både hjemme og ute.

Innbo- & Ulykkes
Med Hedvig Indbo & Ulykke får du en pakke med omfattende dekning som passer dine behov og til en overkommelig pris. Registrer deg online i løpet av få minutter – og bli dekket umiddelbart.

Indno, Ulykke & Rejse
Med Hedvig Indbo, Ulykke & Reise får du tilgang til en pakke med omfattende dekning som passer dine behov og til en overkommelig pris. Tegn forsikring på nett på få minutter. Få dekket umiddelbart.

Hva er et forsikringsselskap?

Forsikringer

Artikler & guider om forsikring & forsikringsselskaper