About Us

Annonsering på Verusam

Verusam er en forbrukertjeneste og veileder i utlånsbransjen. Vi hjelper norske privatpersoner og bedrifter med å finne de beste og billigste lånene, så raskt som mulig. Tjenesten vår er 100 % gratis og besøkes årlig av tusenvis av nordmenn som leter etter informasjon om lån eller lånetilbud, dette kan din bedrift dra nytte av, gjennom annonsering på nettsiden vår.

Verusam tilbyr relevante bedrifter å markedsføre seg på vår plattform. Avhengig av hvilken type samarbeid og markedsføring du ønsker, har vi en rekke ulike pakker og tilbud vi kan tilby.

Hvis du er interessert i å annonsere på Verusam, ta kontakt med annonseansvarlig Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com. Du kan også lese mer om selskapet bak Verusam på Fonviggroup.no & fonviggroup.dk.

Samarbeidspartnere.

Defero

Private clients

Bedrift

Ohms Energi

Entrepreneurs

Energiblogg

GUI Group

Professional Firms

Bedrift

FAQs.

Få svar på vanlige spørsmål om annonsering på Verusam i vår FAQ-seksjon.

Kan man annonsere på Verusam?

Ja, du kan enkelt annonsere på Verum, alt du trenger å gjøre er å ta kontakt for å få et tilbud på annonsering.

Hvor mye koster annonsering?

Vi har ingen faste priser på annonsering, kontakt annonseansvarlig Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com for å få tilbud på annonsering.

Hvordan annonsere på Verusam?

Ønsker du å annonsere på Verusam må du kontakte annonseansvarlig Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com eller bruke kontaktskjemaet du finner på vår kontaktside.

Bli partner med Verusam

Kontakt oss for samarbeid.