Få et gratis tilbud på innboforsikring

Og spar tid på å søke med hvert enkelt forsikringsselskap.

Gjør som 350 000 andre og innhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorget.no kan du innhente gratis og uforpliktende tilbud på forsikring. Tjenestetorget samarbeider med forsikringsselskaper som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender deg tilbud på forsikring.

Les mer om innboforsikring

Her kan du lese mer om de innboforsikring.

Hedvig

Norges nyeste og billigste forsikringsselskap

Hedvig er et relativt nytt forsikringsselskap i Norge som tilbyr privatpersoner en rekke forsikringer. Forsikringsselskapet har gjort det enkelt med forsikring, og skulle du bli skadet eller ha en ulykke registrerer du dette enkelt i deres digitale system og du får da rask dekning.

Forsikringsselskapet har ikke alle forsikringer, men tilbyr ekstremt billige forsikringer når det gjelder innbo-, ulykkes- og reiseforsikring.

Som student kan du få 20 % studentrabatt på forsikringene dine og samtidig nyte godt av deres kaskoforsikringer, som inneholder alle de essensielle forsikringene du trenger som student.

Innboforsikring
All dekningen du trenger – til fingerspissene. For deg, ditt hjem og dine eiendeler både hjemme og ute.

Innbo- & Ulykkes
Med Hedvig Indbo & Ulykke får du en pakke med omfattende dekning som passer dine behov og til en overkommelig pris. Registrer deg online i løpet av få minutter – og bli dekket umiddelbart.

Innbo, Ulykke & Reise
Med Hedvig Indbo, Ulykke & Reise får du tilgang til en pakke med omfattende dekning som passer dine behov og til en overkommelig pris. Tegn forsikring på nett på få minutter. Få dekket umiddelbart.

Verdt å vite om innboforsikring

Innboforsikring er en av de vanligste forsikringene som flertallet av befolkningen i Norge som ikke bor hjemme eller har tegnet sammen med andre, forhåpentligvis.

En innboforsikring er ikke obligatorisk, som for eksempel en ansvarsforsikring på bil, men det er en forsikring vi sterkt anbefaler at du har kontroll på, da det kan koste deg utrolig dyrt om uhellet er ute.

Innboforsikring er ikke å forveksle med boligforsikring som er en annen type forsikring som har en annen dekning. Du kan lese mer om boligforsikring her eller lese videre i denne artikkelen for å finne priser på innboforsikring og i hvilken grad du bør tegne innboforsikring.

Forsikringer

Artikler & guider om forsikring

Hva er innboforsikring?

Alle dine personlige eiendeler som blir ødelagt i boligen din vil bli dekket av innboforsikringen din. Men det mange glemmer er at innboforsikringen din også dekker, hvis du ødelegger noe, andres hjem. Da slipper du å bytte ut den dyre designerlampen deres, som du for eksempel vil ødelegge hos naboen under et besøk.

Det er enkelte unntak og betingelser, men innboforsikringen din kan i utgangspunktet dekke og gi økonomisk støtte til:

Tips til innboforsikring

Vær oppmerksom på at forsikringsselskapene tilbyr ulike dekninger. Dette er kun et utvalg av dekninger eller tilleggsforsikringer for din innboforsikring. Undersøk derfor markedet grundig.

Blant noen av de nye og sterke aktørene i forsikringsmarkedet har vi funnet Hedvig. På nettsiden deres skriver de: «Hedvig er det første forsikringsselskapet som gir skjønnhetsprodukter den verdien de fortjener. Hvis du kjøpte dem i løpet av de siste 6 månedene, vil du få 100 % tilbake.

Så de har spesielt tilpasset seg den yngre målgruppen, som bruker mye penger på skjønnhetsprodukter, kjøper en Hövding sykkelhjelm, dyr designerveske eller eksklusive varer og elektronikk.