Få et gratis tilbud på forsikring

Og spar tid på å søke med hvert enkelt forsikringsselskap.

Gjør som 350 000 andre og innhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorget.no kan du innhente gratis og uforpliktende tilbud på forsikring. Tjenestetorget samarbeider med forsikringsselskaper som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender deg tilbud på forsikring.

Les mer om de mest generelle forsikringene

Her kan du lese mer om de vanligste forsikringene som tegnes i Norge.

Hedvig

Norges nyeste og billigste forsikringsselskap

Hedvig er et relativt nytt forsikringsselskap i Norge som tilbyr privatpersoner en rekke forsikringer. Forsikringsselskapet har gjort det enkelt med forsikring, og skulle du bli skadet eller ha en ulykke registrerer du dette enkelt i deres digitale system og du får da rask dekning.

Forsikringsselskapet har ikke alle forsikringer, men tilbyr ekstremt billige forsikringer når det gjelder innbo-, ulykkes- og reiseforsikring.

Som student kan du få 20 % studentrabatt på forsikringene dine og samtidig nyte godt av deres kaskoforsikringer, som inneholder alle de essensielle forsikringene du trenger som student.

Innboforsikring
All dekningen du trenger – til fingerspissene. For deg, ditt hjem og dine eiendeler både hjemme og ute.

Innbo- & Ulykkes
Med Hedvig Indbo & Ulykke får du en pakke med omfattende dekning som passer dine behov og til en overkommelig pris. Registrer deg online i løpet av få minutter – og bli dekket umiddelbart.

Innbo, Ulykke & Reise
Med Hedvig Indbo, Ulykke & Reise får du tilgang til en pakke med omfattende dekning som passer dine behov og til en overkommelig pris. Tegn forsikring på nett på få minutter. Få dekket umiddelbart.

Forsikring er der for å ikke brukes

Forsikring er greit å ha når uhellet er ute og omvendt, så det er utrolig kjedelig å ikke ha når uhellet er ute. Forsikring er med andre ord noe du bare må ha her i livet, men det betyr ikke at det må være dyrt.

I Norge har mange forsikringsselskaper kommet inn på markedet, noe som har økt konkurransen om kundene og presset prisen, noe som er en fordel for deg som forbruker.

I dag er det ikke vanskelig å finne billige forsikringer og bruker du for eksempel en anbudstjeneste for å finne billigere forsikringer, kan du sannsynligvis spare flere tusen kroner i året, avhengig av hvor mange forsikringer du har og hvor mye du betaler for dem.

Forsikringer

Artikler & guider om forsikring

Hva er en forsikring?

Forsikring er en ordning som har til formål å erstatte økonomisk tap forårsaket av tilfeldige, uforutsette hendelser, som tyveri, brann, bil- og flyulykker, forlis, naturkatastrofer, ulykker, dødsfall og skade på annen person eller annens eiendom. Forsikring har også som mål å sikre deg mot stor gjeld ved personskade på andre mennesker, for eksempel er ansvarsforsikring en trygghet for deg mot å måtte betale enorme summer ved skade.

Grunntanken i alle forsikringer er at mange er utsatt for samme type risiko for økonomisk tap. Det kan derfor være fordelaktig å melde seg inn i en forening, et forsikringsselskap, for å fordele tapene mellom seg og dermed utjevne risikoen. Eventuelle tap overføres fra den berørte personen til fellesskapet. Alle vet at skader skjer, men ikke hvem det skjer.

Hvad koster forsikring?

Prisen på forsikring varierer både fra forsikring til forsikring og ikke mindst fra selskab til selskab. Det er derfor svært at sige hvad en forsikring koster, den enkleste måde at finde ud af hvad en koster på er ved at benytte en tilbudstjeneste til at indhente tilbud på forsikring og se hvilken pris du kan få på de forsikringer du behøver. Som tommelfingerregel er det billigst at samle sine forsikringer ét sted, da du kan opnå samlerabat.

Hvilke forsikringer trenger du?

Som en tommelfingerregel har politikerne valgt å gjøre forsikring obligatorisk dersom man er erstatningspliktig og man regner med at man i verste fall vil sitte igjen med en kjempegjeld man aldri ville klare å betale tilbake.

Eier du for eksempel en hund, er du erstatningspliktig for skaden hunden din har påført, for eksempel kan hunden din være skyld i en trafikkulykke hvor det er materielle så vel som personskader for flere millioner kroner, som du som eier da blir erstatningspliktig for og det er derfor lovpålagt å ha forsikring på hunden din.

Les mer om lovpålagt forsikring

Det kan være vanskelig å finne hode og hale i hvilke forsikringer du må ha og hvilke som er lovpålagte. På denne siden kan du lese mer om hvilke forsikringer du må ha, hvilke forsikringer du bør ha og hvilke forsikringer du ikke trenger.

Vi hjelper deg også med å finne de billigste forsikringsselskapene og forsikringene på nett, enkelt og 100 % gratis.

Den eneste forsikringen du er lovpålagt å ha er ansvarsforsikring hvis du har en bil som du ønsker å bruke på offentlige danske veier, alle andre forsikringer er valgfrie, men det anbefales at du forsikrer deg når du reiser, i fritiden og ikke minst hjemmet ditt. Disse tre forsikringene kalles reiseforsikring, fritids- og/eller ulykkesforsikring og innbo- eller husforsikring. Med disse tre forsikringene er du ganske godt dekket, både i inn- og utland.