Hva er Verusam?

Verusam er en skandinavisk forbrukertjeneste på nett som har som mål å gjøre det enklere og mer overkommelig å finne attraktive og billige lån på nett. Tjenesten vår er 100 % gratis og støttes av våre partnere. Nettsiden inneholder derfor annonseringslenker og innhold.

Hvem står bak Verusam?

Verusam består av et unikt team av nett- og markedsføringseksperter og dyktige forskere og innholdsprodusenter som jobber for eller med Fonvig Group.

Kan du låne penger hos Verusam?

Nei, du kan ikke låne penger hos Verusam. Vi er en gratis forbrukertjeneste som forbinder bedrifter med annonsører og tilbyr derfor ikke våre egne produkter og tjenester.

Kan du annonsere på Verusam?

Ja, Verusam er et populært nettsted som har som mål å markedsføre gode produkter og tjenester fra pålitelige selskaper. Vi tilbyr derfor annonsering på nettsiden vår til attraktive priser.

Hvem eier Verusam?

Verusam er en merkevare tilhørende det norske web- og markedsføringsbyrået Fonvig Group, grunnlagt og eid av den danske gründeren Steffen Fonvig. Fonvig Group er basert i Oslo, Norge og er et registrert selskap i Norge.

Hvordan kontakte Verusam?

Du kan kontakte Verusam på e-post ved å skrive til kontakt@verusam.no eller bruke vårt kontaktskjema, som du finner på kontaktsiden. Har du spørsmål angående annonsering, må du skrive til annonsesjef Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com.