Få gratis tilbud på livsforsikring

Og spar tid på at søge hos hvert enkelt forsikringsselskab.

Gør som 350.000 andre danskere og indhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorvet.dk kan du indhente gratis og uforpligtende tilbud på forsikring. Tjenestetorvet samarbejder med forsikringsselskaber som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender dig tilbud på forsikring.

Nyttig informasjon om livsforsikring

Her kan du lese mer om de mest søkte og populære inntektsmetodene i Norge, så vel som i utlandet.

  • Livsforsikring er en type forsikring som mange mennesker har, men som kanskje ikke alltid er like forståelig. Hva er egentlig livsforsikring, og hva dekker den? Hva er det viktigste å […]

Hedvig

Danmarks nyeste og billigste forsikringsselskab

Hedvig er et relativt nyt forsikringsselskab i Danmark som tilbyder private en række forsikringer. Forsikringsselskabet har gjort det med forsikringer nemt, og skulle du få en skade eller komme ud for en ulykke, registrerer du blot dette i deres digitale system og du får derefter hurtig dækning.

Forsikringsselskabet har ikke alle forsikringer, men byder på særdeles billig forsikring når det gælder indbo-, ulykkes-, og rejseforsikring.

Som studerende kan du få 20% studierabat på dine forsikringer og samtidig drage nytte af deres samleforsikringer, som indeholder alle de væsentlige forsikringer du som studerende har brug for.

Indboforsikring
Al den dækning du har brug for – lige ved hånden. Til dig, dit hjem og dine ejendele både hjemme og ude.

Indbo & Ulykke
Med Hedvig Indbo & Ulykke får du en pakke med omfattende dækning, der passer til dine behov, og til en overkommelig pris. Tilmeld dig online på få minutter – og bliv dækket med det samme.

Indbo, Ulykke & Rejse
Med Hedvig Indbo, Ulykke & Rejse får du adgang til en pakke med stor dækning, der passer til dine behov og til en overkommelig pris. Tegn en forsikring online på få minutter. Bliv dækket øjeblikkeligt.

Hva er livsforsikring?

Livsforsikring er en type forsikring som gir deg eller de du er glad i økonomisk støtte hvis du dør. Det finnes ulike typer livsforsikringer, men de fleste dekker økonomiske tap som følge av dødsfall.

En livsforsikring kan være nyttig for deg hvis du har økonomiske ansvar, for eksempel hvis du har en familie som avhenger av inntekten din, eller hvis du har gjeld som må betales etter dødsfallet. Når du tegner en livsforsikring, velger du en sum å forsikre deg for, og forsikringen vil dekke det beløpet hvis du dør. Livsforsikring kan være en god måte å sikre at de du er glad i får økonomisk støtte dersom du dør.

Det finnes mange ulike typer livsforsikringer, og det er viktig å velge den som passer best for deg og din familie. Det anbefales å samarbeide med en forsikringsmegler eller finne ut mer om livsforsikring på nettet før du tegner en.

Forsikringer

Artikler & guides om livsforsikring