Få gratis tilbud på forsikring

Og spar tid på at søge hos hvert enkelt forsikringsselskab.

Gør som 350.000 andre danskere og indhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorvet.dk kan du indhente gratis og uforpligtende tilbud på forsikring. Tjenestetorvet samarbejder med forsikringsselskaber som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender dig tilbud på forsikring.

De mest søkte og populære inntektsmetodene

Her kan du lese mer om de mest søkte og populære inntektsmetodene i Norge, så vel som i utlandet.

Hedvig

Danmarks nyeste og billigste forsikringsselskab

Hedvig er et relativt nyt forsikringsselskab i Danmark som tilbyder private en række forsikringer. Forsikringsselskabet har gjort det med forsikringer nemt, og skulle du få en skade eller komme ud for en ulykke, registrerer du blot dette i deres digitale system og du får derefter hurtig dækning.

Forsikringsselskabet har ikke alle forsikringer, men byder på særdeles billig forsikring når det gælder indbo-, ulykkes-, og rejseforsikring.

Som studerende kan du få 20% studierabat på dine forsikringer og samtidig drage nytte af deres samleforsikringer, som indeholder alle de væsentlige forsikringer du som studerende har brug for.

Indboforsikring
Al den dækning du har brug for – lige ved hånden. Til dig, dit hjem og dine ejendele både hjemme og ude.

Indbo & Ulykke
Med Hedvig Indbo & Ulykke får du en pakke med omfattende dækning, der passer til dine behov, og til en overkommelig pris. Tilmeld dig online på få minutter – og bliv dækket med det samme.

Indbo, Ulykke & Rejse
Med Hedvig Indbo, Ulykke & Rejse får du adgang til en pakke med stor dækning, der passer til dine behov og til en overkommelig pris. Tegn en forsikring online på få minutter. Bliv dækket øjeblikkeligt.

Vi er eksperter på inntektsmetoder

Vi er eksperter på inntektsmetoder og deler gjerne våre beste tips og triks til hvordan du kan skape deg ekstra inntekt eller en fulltidsinntekt du kan leve av. Uansett om du er selvstendig næringsdrivende, jobber i en bedrift eller studerer, har vi løsninger som passer for deg.

Vi hjelper deg å finne muligheter for ekstra inntekt, som for eksempel å selge produkter eller tjenester på nettet eller å bli frilanser. Vårt team består av erfarne rådgivere med lang erfaring innen ulike områder, og vi har et bredt nettverk innen ulike bransjer. Derfor kan vi tilby deg kunnskap og verktøy som gjør at du kan øke inntekten din på en effektiv måte.

Benytt deg av Verusam og vår kompetanse helt gratis. Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan du kan tjene penger på nett og skape deg ekstra inntekt gjennom unike og smarte inntektsmetoder.

Forsikringer

Artikler & guides om pengertips