Innholdsfortegnelse

Toluna er et markedsundersøkelsesfirma som gir deg muligheten til å tjene penger ved å delta i undersøkelser på nettet. De samarbeider med store selskaper som ønsker å få innsikt i forbrukeratferd og meninger, og de betaler deg for å delta i undersøkelsene deres.

De beste fobrukerpanele akkurat nå:

 • Tjen opptil 50 kr. per undersøkelse
  YouGov
  YouGov
  Tjen opptil 50 kr. per undersøkelse
 • Tjen opptil 50 kr. per undersøkelse
  NorgePanelen
  NorgePanelen
  Tjen opptil 50 kr. per undersøkelse
 • Tjen opptil 35 kr. per undersøkelse
  Ipsos iSay
  Ipsos iSay
  Tjen opptil 35 kr. per undersøkelse

Opprett en bruker hos Toluna

Det er 100% gratis å opprette en bruker på Toluna og registrering tar vanligvis mindre enn 2 minutter hvis du bruker Facebook-kontoen eller G-mailen din til å opprette.

Toluna er ikke det eneste forbrukerpanel hvor du kan tjene penger på nett, hos Verusam har vi testet mange forskjellige undersøkelsespaneler og basert på disse testene kan vi anbefale følgende nettsider:

I denne artikkelen kan du lese mer om hva Toluna er, om det er trygt eller svindel, samt vår erfaring med undersøkelsespanelet.

Hva er Toluna?

Toluna er et markedsundersøkelsesfirma som gir deg muligheten til å tjene penger ved å delta i undersøkelser på nettet. De tilbyr også en app som du kan laste ned og bruke for å delta i undersøkelser mens du er på farten. Toluna samarbeider med store selskaper som ønsker å få innsikt i forbrukeratferd og meninger, og de betaler deg for å delta i undersøkelsene deres. Dette kan være en enkel måte å tjene litt ekstra penger på, men det er viktig å huske at det ikke er en inntektskilde du kan stole på fullt ut.

For å begynne å bruke Toluna, må du først registrere deg på nettstedet deres eller laste ned appen deres. Når du har opprettet en konto, vil du få tilgang til en rekke undersøkelser du kan delta i. Når du fullfører en undersøkelse, vil du motta et beløp som er avtalt på forhånd av Toluna og selskapet som gjennomfører undersøkelsen. Beløpet du mottar vil variere avhengig av hvor lang tid undersøkelsen tar å fullføre og hvor mye innsikt den gir.

Når du har tjent nok penger, kan du velge å få dem utbetalt til en PayPal-konto eller et gavekort på en nettbutikk. Det kan ta litt tid å tjene nok penger til å få en utbetaling, så dette er ikke en inntektskilde du kan forvente å tjene mye penger på med det samme.

Det er viktig å huske at Toluna og andre markedsundersøkelsesfirmaer ikke vil ha deg som medlem hvis du ikke passer inn i de demografiske kriteriene de leter etter. Dette betyr at du ikke alltid vil få tilbud om å delta i undersøkelser, selv om du har en konto hos dem. Dette er en normal del av virksomheten deres, og det er ikke noe du kan gjøre for å endre det.

Er Toluna trygt?

Toluna er et etablert markedsundersøkelsesfirma som har vært i drift i mange år, så det er sannsynligvis trygt å bruke tjenesten deres. De samarbeider med store selskaper og har trolig strenge sikkerhetsrutiner for å beskytte personlig informasjon om medlemmene sine.

Likevel, som med alle nettbaserte tjenester, er det alltid en viss risiko for sikkerhetsbrudd og uautorisert tilgang til personlig informasjon. Det er derfor viktig å bruke et sterkt passord og å være forsiktig med hvilken informasjon du deler på nettet. Det anbefales også å lese gjennom personvernreglene til Toluna før du registrerer deg, slik at du forstår hvordan de behandler og beskytter informasjonen din.

Er Toluna svindel?

Nei, det er ingen grunn til å tro at Toluna er en svindel. Som et etablert markedsundersøkelsesfirma som samarbeider med store selskaper, er det sannsynligvis ikke en svindel. Det er imidlertid viktig å huske at du ikke vil tjene store summer på å delta i undersøkelser, så du bør ikke forvente å bli rik ved å bruke Toluna. Det er en enkel måte å tjene litt ekstra penger på, men det bør ikke være en inntektskilde du forventer å kunne leve av.

Som med alle nettbaserte tjenester, er det alltid en liten risiko for at du kan bli utsatt for svindel eller bedrageri. Det anbefales derfor å være forsiktig og å bruke sunn fornuft når du bruker Toluna eller andre tjenester på nettet. Hvis du har mistanke om at du har blitt utsatt for svindel, bør du kontakte Toluna eller relevante myndigheter for å få hjelp.