Få et gratis tilbud på bilforsikring

Og spar tid på å søke med hvert enkelt forsikringsselskap.

Gjør som 350 000 andre og innhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorget.no kan du innhente gratis og uforpliktende tilbud på forsikring. Tjenestetorget samarbeider med forsikringsselskaper som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender deg tilbud på forsikring.

Hva dekker bilforsikring?

Her kan du lese mer om hva en bilforsikring egentlig dekker.

  • Ansvarsforsikring er en type bilforsikring som dekker skader du påfører andre og deres eiendeler når du er ansvarlig for en ulykke. Ansvarsforsikringen dekker også skader på andre personers eiendeler som […]

  • Bilforsikring er en type forsikring som gir deg økonomisk beskyttelse dersom din bil skulle bli skadet eller ødelagt. Det finnes ulike typer bilforsikringer, avhengig av hva du ønsker å dekke. […]

  • Kasko er en type bilforsikring som dekker skader på din egen bil, uavhengig av om du selv er ansvarlig for skaden eller ikke. Kaskoforsikring dekker også skader på andres eiendom […]

Leiebilguiden.no

Norges beste og billigste bilutleie

Leiebilguiden er stedet for deg som ikke orker å kjøpe bil og styre med bilforsikring og annet mas, men blott trenger en bil engang iblant og samtidig ønsker å være mest økonomisk hva det gjelder sparsommelighet.

Her er billeie et opplagt valg og hos Leiebilguiden kan du enkelt og raskt få tilbud på bilutleie. Når du søker i deres database vil Leiebilguiden innhente priser og tilbud på mer enn 1600 selskaper innen bilutleie og du er derfor sikret den beste prisen.

Leiebilguiden henter priser blant annet Hertz, Alamo, National, Europcar og Sixt. Forsikring og skatt er inkludert og det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller merkostnader når du bruker Leiebilguiden.no.

Verdt å vite om bilforsikring

Bilforsikring herunder ansvarsforsikring, er en av de lovpålagte forsikringene i Norge og noe som kan bli ekstremt dyrt dersom du velger å dekke bilen din økonomisk i form av kasko- eller delkaskoforsikring, men må det egentlig være så dyrt?

Bilforsikring er noe vi alle med bil dessverre må bry oss med, en forsikring som dekker ved personskade, også kalt ansvarsforsikring og for oss som ønsker økonomisk forsikring er også kasko eller delkasko inkludert i bilforsikringen.

På denne siden kan du lese alt som er å vite om bilforsikring og hvordan du finner billigere bilforsikring, eller rettere sagt, den billigste bilforsikringen som også dekker dine behov.

Bilforsikring i Norge

Artikler & guider om forsikring

Hva koster bilforsikring?

Prisen på bilforsikring avhenger av mange ting, blant annet type forsikring på bilen du velger (med eller uten kasko), hvor gammel du er, hvor dyr bilen er og hvor mange år du har kjørt skadefritt eller hvor mange ulykker du har vært involvert i hvor skaden er meldt til et forsikringsselskap.

Det er selvfølgelig dyrere å forsikre en bil, jo yngre du er, jo raskere og dyrere er bilen.

Hva koster bilforsikring for unge mennesker?

Bilforsikring for ungdom er ikke billig, spesielt ikke hvis du har skaffet deg en dyr og rask bil du ønsker kaskoforsikring på. Har du derimot kjøpt en «treg» bil og ikke trenger kasko, da det ikke kan lønne seg i forhold til bilens verdi, så kan selv ungdom finne en rimelig pris på bilforsikring.

Hva er bilforsikring?

En bilforsikring er en forsikring du «må» tegne når du eier en bil som du ønsker å bruke i Norge.

De tre typene bilforsikring:

  • Ansvar
  • Kasko
  • Delkasko

Ansvars- eller ansvarsforsikring er en lovpålagt forsikring du må ha som bileier, det er i strid med dansk lov å ikke ha en ansvarsforsikring og kjøre bil på offentlig vei.