Om Verusam.

Det er dyrt å leve og det kan være vanskelig å gå gjennom livet uten et eneste lån. Til tross for at det optimale hadde vært å ikke låne penger, er det realiteten og det er nettopp denne grunnen til at Verusam eksisterer.

Verusam er en gratis lånetjeneste på nett som sammenligner priser og tilbud på lån i Norge og hjelper nordmenn med å bli gjeldsfri. Verusam er annonsefinansiert og nettsiden er å anse som reklame. Vi er avhengige av å være den beste låne- og forbrukertjenesten innen penger og finans for enkeltpersoner så vel som selvstendig næringsdrivende.

Verusam ble først lansert i 2022 av den danske gründeren Steffen Fonvig som gjennom sitt nett- og markedsføringsbyrå Fonvig Group med hovedkontor i Oslo etablerte merkevaren og nettstedet Verusam slik vi kjenner det i dag. Verusam er et skandinavisk merke som finnes i Danmark, Norge og Sverige.

Our Mission

Vår missjon

Vi hjelper enkeltpersoner og bedrifter med å identifisere deres økonomiske behov.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

Duis id tellus non leo porta ultricies efficitur non nunc. Suspendisse venenatis, lacus ac aliquam mollis, nisl risus maximus lectus, vitae faucibus lacus ante vel diam. Sed lectus purus, lobortis eu aliquet at, ullamcorper sed.

Santander
Bank Norwegian
Sbanken
Ferratum Norge
Thorn

Våre verdier.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

Lovligt

Du finner kun godkjente tilbydere i Norge.

For alle

Tjenesten vi tilbyr er for alle over 18 år.

Altid opdateret

Nettstedet oppdateres jevnlig hele året.

Gratis

Tjenesten vi tilbyr er 100% gratis og uforpliktende.

Møt teamet.

Jennifer Venis Office Manager

Steffen Fonvig

Økonomi- og annonseansvarlig

Steffen er visjonæren bak Verusam og er ansvarlig for den daglige kontakten med kunder og samarbeidspartnere til Verusam.

Steinar Mehl

Steinar Mehl

Innholdsprodusent

Steinar er innholdsansvarlig i Verusam og har ansvar for vår innholdsstrategi og en stor del av produksjonen.

Leif Gunnerson

Leif Gunnerson

Web- og marketingansvarlig

Leif er vår IT-sjef og har hovedansvar for webutvikling og markedsføring av Verusam.

Samarbeidspartnere.

About Us

Karrierer

Ønsker du å være en del af laget vårt?

Vestibulum ante ipsum primis faucibus orci luctus et ultrices posuere.

Se åpne stillinger