Det er dyrt å leve og de daglige utgiftene og prisene på ulike livsviktige tjenester som strøm og forsikring går bare én vei, og det er opp. Derfor er det enda viktigere enn før å ha kontroll på privatøkonomien.

Personlig økonomi og økonomi i seg selv er ikke det mest spennende med mindre du har en spesiell interesse for dette.

Nettopp av disse grunnene ble nettsiden og merket Verusam laget. Vi ønsker å hjelpe privatpersoner med å få styr på økonomien gjennom forenklede artikler og veiledninger, samt informative anbefalinger av leverandører innenfor ulike tjenesteområder som forsikring og lån, samt mye mer.

Hos Verusam er det enkelhet og service som står i fokus og du kan derfor være sikret den hjelpen du trenger, uansett om du er nysgjerrig på hvordan du kan spare mer penger i hverdagen eller hvordan du enkelt og raskt kan øke inntektene dine gjennom smarte sidejobber og andre inntektsmetoder.

Our Mission

Impressum

Selskapet bak Verusam.

Verusam er et skandinavisk merke skapt av det dansk-stiftede og norskdrevne web- og markedsføringsselskapet Fonvig Group. Fonvig Group ble etablert i Danmark tilbake i 2013 av den kjente gründeren Steffen Fonvig og har siden flyttet selskapet til Oslo, Norge, hvor eieren selv har flyttet.

Selskapsnavn: Fonvig Group

Forretningsadresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge (les mer)

Organisasjonsnummer: NO-925414506

E-post: Steffen@fonvig-group.com

Telefon: (+47) 466 333 85

Våre verdier.

Verusam er ikke bare enda et nettsted, vi er et dedikert team som jobber sammen med en visjon for å gjøre det enklere å administrere din privatøkonomi. Vi deler også felles verdier med vår organisasjon Fonvig Group om å øke livskvaliteten for den enkelte samt ha et grønnere blikk på fremtiden.

Lovligt

Du finner kun godkjente tilbydere i Norge.

For alle

Tjenesten vi tilbyr er for alle over 18 år.

Altid opdateret

Nettstedet oppdateres jevnlig hele året.

Gratis

Tjenesten vi tilbyr er 100% gratis og uforpliktende.

Selskaper vi samarbeider med

Utvalgte forretningspartnere.

Selskaper vi samarbeider med

Andre partnere.