Det kan være vanskelig å vite hvilken forsikring man trenger som student, spesielt med tanke på økonomien. Derfor tilbyr vi studentforsikringen du trenger til en rimelig pris – for studenter under 31 år. Med vår innboforsikring kan du være trygg på at du og tingene dine er dekket, og du kan også legge til reiseforsikring for å være dekket utenfor hjemmet og på reise. Så hvis du ønsker å være trygg og beskyttet som student, anbefaler vi deg å sjekke ut vårt forsikringstilbud.

Norges billigste (og beste) forsikringsselskap for studenter

Er du student og på jakt etter en rimelig forsikring? Da bør du sjekke ut Hedvig’s studentforsikring. Med en billig innboforsikring tilpasset studenter, får du sikkerhet for leiligheten din, tingene dine, mobilen din og sykkelen din. I tillegg kan du legge til reise- og ulykkesforsikring, slik at du også er dekket når du reiser og i tilfelle ulykker. Hedvig dekker en lang rekke skader, inkludert brann, vannskade, naturskade, tyveri og ansvar, med en dekning på opptil 500 000 kroner for eiendeler. De tilbyr også dekning for medisinske utgifter, bagasje og sykler, med en egenandel på kun 1 500 kroner for uflakskrav. Og ikke nok med det, Hedvig har ingen bindingstid, enkel skademelding når som helst og personlig hjelp frem til 20.00. I tillegg donerer de eventuelt overskytende penger etter utbetalte krav til veldedighet, og har en «Utmerket» vurdering på Trustpilot med 4,8 av 5 stjerner. Sjekk din pris på Hedvig’s studentforsikring i dag og få den tryggheten du trenger til en rimelig pris.

Hos Verusam har vi et godt samarbeid med forsikringsselskapet Hedvig. Vi har henvist mange kunder til dem og alle har vært mer enn tilfredse med deres forsikringstjenester. Derfor føler vi oss trygge på å anbefale Hedvig til andre. Vi har selv undersøkt forsikringsmarkedet grundig og er overbevist om at Hedvig er det beste valget for de fleste. De tilbyr rimelige priser, god kundeservice og en bred dekning, slik at du kan føle deg trygg på at du og dine eiendeler er godt dekket. Hvis du er på jakt etter en ny forsikring, kan vi anbefale at du tar en titt på Hedvig.

*For å motta studentrabatt på Hedvig må du være 31 år eller yngre, studere på fulltid (30 studiepoeng per semester), og ha et boareal på 250 kvm eller mindre. Innboforsikringen vår dekker opptil 6 personer som bor under samme tak.

Alternativ for deg som ikke kan få studentforsikring

Er du ikke student, eller er du over 31 år, og derfor ikke kvalifiserer for studentforsikring? Det finnes fortsatt gode alternativer for deg. En av dem er å bruke en forsikringsanbudstjeneste som Tjenestetorget.no. Her kan du hente inn gratis og uforpliktende tilbud fra ulike forsikringsselskaper, slik at du kan sammenligne priser og finne det billigste og beste tilbudet for deg. På denne måten kan du enkelt og effektivt finne et forsikringsselskap som passer dine behov og ønsker, uten at du trenger å lete gjennom mange ulike selskaper selv. Så hvis du ikke kan få studentforsikring, er en forsikringsanbudstjeneste et godt alternativ for deg.

Hvilke forsikringer trenger man som student?

Det er viktig å vurdere dine personlige behov når du skal velge forsikringer som student. Noen forsikringer kan være mer relevante enn andre avhengig av din livssituasjon og dine aktiviteter. Her er noen forsikringer som kan være aktuelle for studenter å vurdere:

  1. Innboforsikring: Dette er en forsikring som dekker skader på eiendeler som befinner seg innenfor huset eller leiligheten din. Innboforsikring kan være spesielt viktig for studenter som bor i egen leilighet eller i studentbolig, da dette gir sikkerhet for verdisaker som for eksempel datamaskin, TV og mobiltelefon.
  2. Reiseforsikring: Dersom du planlegger å reise utenlands, kan en reiseforsikring være en god idé. Denne forsikringen dekker ulike situasjoner som kan oppstå under reisen, for eksempel sykdom, ulykker, skader på bagasje, avbestilling eller forsinkelser.
  3. Ulykkesforsikring: En ulykkesforsikring gir deg erstatning dersom du skader deg selv eller andre i en ulykke. Ulykkesforsikring kan være aktuell for studenter som er aktive innen idrett eller andre fritidsaktiviteter.

Hvor mye koster forsikring for en student?

Det er vanskelig for meg å si hvor mye en forsikring koster for en student, da prisen kan variere avhengig av mange faktorer, som for eksempel hvilken type forsikring du ønsker, hvilket forsikringsselskap du velger, hvor du bor, hvilken alder du har, og så videre. Det er derfor lurt å sammenligne priser hos ulike forsikringsselskaper for å finne den billigste forsikringen som passer dine behov. Det kan også være lurt å undersøke om det finnes studentrabatter eller andre tilbud som kan gjøre forsikringen mer rimelig.

Som student kan det være lurt å vurdere om du trenger en innboforsikring, en reiseforsikring og/eller en ulykkesforsikring. Innboforsikringen vil beskytte deg og tingene dine i tilfelle skader som følge av brann, innbrudd, vannskade, naturskade og lignende. Reiseforsikringen vil dekke deg når du reiser, og kan for eksempel dekke utgifter som følge av stjålet bagasje, medisinske utgifter og lignende. Ulykkesforsikringen vil dekke deg hvis du skader deg selv eller noen andre i en ulykke, og kan for eksempel dekke medisinsk behandling, hjelpemidler og lignende.

Hva dekker studentforsikring?

Det avhenger av hvilken type studentforsikring du velger. Noen forsikringer kan inkludere innboforsikring, som dekker skader på eiendeler i leiligheten din, samt eventuelle leiekrav fra leietaker. Reiseforsikring kan også være inkludert, og dekker eventuelle utgifter som følge av sykdom, skader eller ulykker mens du er på reise. Ulykkesforsikring kan dekke utgifter som følge av ulykker, for eksempel medisinske utgifter eller erstatning for tapt arbeidsfortjeneste. Det kan også være mulig å inkludere ansvarsforsikring, som dekker eventuelle erstatningskrav som følge av skader du påfører andre personer eller deres eiendeler. Prisen for studentforsikring vil variere avhengig av hvilke dekninger du velger og hvilket forsikringsselskap du velger. Det kan derfor være lurt å sammenligne tilbud fra ulike forsikringsselskaper for å finne den beste og billigste forsikringen for deg.