Få gratis lånetilbud fra flere banker

Send en lånesøknad og motta flere lånetilbud på få minutter

Låneeksempel: Lån 100.000 kroner for omtrentlig månedskostna 2.224 kroner. Kostnaden baserer seg på følgende lovpålagte renteeksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 13.06%, 100 000kr, o/5 år, kostnad 33.425 kroner. Totalt 133.425 kroner.

Santander
Bank Norwegian
Sbanken
Ferratum Norge
Thorn

Topp 3 beste låneselskaper i 2023

Her finner du vårt tilbud til de 3 beste låneselskapene i Norge

Unofinans

Lån fra 10.000 til 600.000 kroner uten å stille sikkerhet

Har du behov for å låne penger, men vil unngå å stille pant i verdier du eier? Da kan et forbrukslån være løsningen for deg. Vi tilbyr lån opptil 600.000 kroner uten sikkerhet, og samarbeider med 21 banker for å sikre deg de beste betingelsene.

Vår tjeneste er gratis og uforpliktende, og du kan enkelt sammenligne lånetilbud fra ulike banker og velge det tilbudet som passer best for deg. Med over 150.000 behandlede søknader og en Trustpilot score på 4,8 av 5, kan du være trygg på at vi har den kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg å finne det beste lånet.

Lånet kan ha en nedbetalingsperiode på mellom 1 og 15 år, og du kan beregne den månedlige kostnaden på lånet ved å bruke vår lånekalkulator. For eksempel, hvis du velger et lån på 150.000 kroner med en nedbetalingsperiode på 5 år, vil den månedlige kostnaden være på omtrent 3.321 kroner.

I tillegg til forbrukslån, tilbyr vi også refinansiering av gjeld, slik at du kan samle alle dine lån og kreditter i et og dermed få en lavere rente og en enklere hverdag.

Start søknadsprosessen nå ved å fylle ut vårt skjema, så hjelper vi deg å finne det beste lånet for dine behov.

Hva er et låneselskap?

Et låneselskap er en virksomhet som tilbyr lån til personer eller bedrifter. Låneselskaper kan ha ulike typer lån, som for eksempel boliglån, forbrukslån, billån og kredittkort. De kan også tilby ulike betingelser og rentesatser, avhengig av lånebeløpet og lånets varighet.

Låneselskapene får inntekter ved å ta et gebyr for å tilby lånene og ved å tjene penger på rentene som betales av låntakerne. For å kunne tilby lån, må låneselskapene ha tilstrekkelig kapital, enten i form av egenkapital eller gjennom lån fra andre kilder.

Låneselskapene må også følge gjeldende lover og regler for lånevirksomhet, inkludert krav til kredittsjekk av låntakerne og informasjonskrav til låntakerne om lånebetingelsene.

I Norge finnes det ulike typer låneselskaper, inkludert banker, finansieringsselskaper, kredittselskaper og låneformidlere. Det finnes også låneselskaper som spesialiserer seg på ulike typer lån, som for eksempel boliglån eller forbrukslån.

Forsikringer

Artikler & guider om låneselskaper