Defero er en relativt ny tjeneste som virkelig har markedsført seg i de store norske byene med reklametavler og bannerannonsering på nettet, men hva er egentlig Defero og er det trygt å bruke? Få svaret her.

Defero er et nytt norsk selskap som ble etablert i 2018. Selskapet har utviklet tjenesten med samme navn, nemlig Defero.

Her kan du som privatperson foreta gratis kredittsjekk av deg selv og dermed sjekk kredittscoren din og finne ut hva din kredittvurdering er.

Dette er selvfølgelig ikke alt Defero har å tilby.

Vi har testet tjenesten og plattformen Defero og gir deg vår ærlige anmeldelse av og erfaring med Defero.

Les videre i artikkelen og finn ut hva Defero er, hva de tilbyr og om det er svindel eller trygt å bruke deres gratistjeneste.

Er Defero svindel?

Når en ny tjeneste kommer på markedet, enten den er gratis eller ikke, dukker spørsmålet oftest opp: Er det svindel?

Og dette er en god ting på mange måter, fordi det er lett å bli lurt og svindlet på nettet i dag, men vi kan trygt si at Defero ikke er en svindel.

Tjenesten er gratis, men de tjener penger gjennom plattformen sin på ulike måter, blant annet ved å markedsføre andre selskaper, men dette er i seg selv ikke feil, alle må tjene penger for å utvikle og drifte en så flott tjeneste.

Du kan derfor trygt bruke Defero og foreta kredittsjekk av deg selv og dra nytte av de mange kule og fantastiske funksjonene de har utviklet, helt gratis.

Er Defero trygt?

Ja, Defero er en trygg tjeneste å bruke. Måten du bruker for å bruke og logge inn på Defero er gjennom BankID. BankID er tjenesten som også brukes til banker og andre sikre tjenester, så du kan med andre ord trygt bruke Defero.

Faktisk er Defero ikke bare trygt, de har utviklet en tjeneste de kaller «Defero Protect» som har som mål å sikre deg på nett. Med Defero Protect kan du registrere og overvåke opp til blant annet:

  • e-postadresser
  • telefonnummer
  • kredittkort
  • kontonummer
  • førerkort

Og mye mer. Måten Defero Protect fungerer på er at du registrerer informasjonen din på førerkort, kredittkort eller hva du måtte ønske å overvåke, så holder Defero et øye med om din private informasjon er tilgjengelig på det store internett og du vil få beskjed om noen har informasjonen din. og del dem på nettet. ID-tyveri er noe som skjer oftere enn du tror og nettopp av denne grunn har Defero utviklet Defero Protect.

Med andre ord, du har det bedre online hvis du bruker Defero enn hvis du ikke gjør det.

Hva er Defero?

Defero er en relativt ny tjeneste i Norge som gjør det mulig for privatpersoner å foreta kredittsjekk av seg selv gratis og hjelpe mennesker med økonomiske vanskeligheter på en enkel og rask måte. Tjenesten koster ingenting å bruke.

Defero tilbyr gratis kredittsjekk av privatpersoner i Norge og har hjulpet mer enn +250.000 nordmenn med å ta kredittsjekk på seg selv, helt gratis.

Hvordan tjener Defero penger?
Hvis du velger å benytte deg av et av tilbudene du får presentert på Defero.no, får de betalt av banken/leverandøren du velger. Dette fungerer på samme måte som med affiliate markedsføring.

Hvem eier Defero?
Ser man på Proff.no, da er hovedaksjonæren i Defero et selskap ved navn Innotesco AS som har litt over 58% av aksjene i Defero. Innotesco AS er eiet av Eigil Arff Tarjem, som også er den daglige leder i Defero. De resterende ca. 42 % av Defero eies av en rekke medgründere og investorer.

Vår erfaring med og anmeldelse av Defero

Hos Capitis elsker vi å teste nye produkter og tjenester, spesielt tjenestene som gjør det enklere (og billigere) å leve, på en smart måte.

Og det er akkurat det Defero er. Defero er en gratistjeneste som har gjort noe ukjent og vanskelig, rett og slett.

Ved å bruke Defero blir du ikke bare sikrere på internett, du blir også smartere og kan muligens spare penger hvis du låner.

Alt i alt er servicen helt fantastisk og den får 9/10 stjerner hos oss.

Det eneste som gjør at Defero ikke får 10/10 stjerner er at lånetilbudene som kommer ut ikke alltid kan brukes av de de er rettet mot. Årsaken er mest sannsynlig at alle får de samme lånetilbudene og du kan derfor ikke være sikker på å få godkjent lån selv om det er inne i systemet på Defero når du er pålogget.

Hvis du ikke allerede har prøvd Defero eller registrert deg, så anbefaler vi at du gjør dette, om ikke annet, for å se kredittscore for moro skyld.

FAQs – Ofte stilte spørsmål

Få svar på vanlige spørsmål om Defero i vår FAQ-seksjon.

Er Defero trygt?
Ja, Defero er en trygg tjeneste å bruke. Måten du bruker for å bruke og logge inn på Defero er gjennom BankID. BankID er tjenesten som også brukes til banker og andre sikre tjenester, så du kan med andre ord trygt bruke Defero. Prøv Defero gratis og gjør en kredittsjekk av deg selv uten kostnad.

Er Defero svindel?
Når en ny tjeneste kommer på markedet, enten den er gratis eller ikke, dukker spørsmålet oftest opp: Er det svindel? Og dette er en god ting på mange måter, fordi det er lett å bli lurt og svindlet på nettet i dag, men vi kan trygt si at Defero ikke er en svindel.

Prøv Defero gratis og gjør en kredittsjekk av deg selv uten kostnad.

Tjenesten er gratis, men de tjener penger gjennom plattformen sin på ulike måter, blant annet ved å markedsføre andre selskaper, men dette er i seg selv ikke feil, alle må tjene penger for å utvikle og drifte en så flott tjeneste. Du kan derfor trygt bruke Defero og foreta kredittsjekk av deg selv og dra nytte av de mange kule og fantastiske funksjonene de har utviklet, helt gratis.

Hva er Defero?
Defero er en relativt ny tjeneste i Norge som gjør det mulig for privatpersoner å foreta kredittsjekk av seg selv gratis og hjelpe mennesker med økonomiske vanskeligheter på en enkel og rask måte. Tjenesten koster ingenting å bruke. Prøv Defero gratis og gjør en kredittsjekk av deg selv uten kostnad.

Har Defero et affiliate program?
Ja, Defero har et lønnsomt og attraktivt affiliateprogram som du finner hos affiliatenettverket Adservice. Her tilbyr de 32 kr i provisjon per ny påmelding.