Er du på jakt etter et kredittkort som gir deg fleksibilitet i hverdagen og opptil 100.000 kroner i kredittgrense? Da bør du sjekke ut Komplett Bank Mastercard. Dette kortet gir deg 100 % gebyrfritt bruk og ingen årsavgift, i tillegg til en reise- og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert. Det er også mulighet for rentefritt bruk inntil 50 dager ved full nedbetaling.

Med Komplett Bank Mastercard får du også muligheten til å velge din egen PIN-kode, slik at du kan sikre at ingen andre kan bruke kortet ditt. Du kan også holde full oversikt over bruken av kortet via nettbanken og appen, noe som gir deg full kontroll over dine økonomiske transaksjoner. Det er også gebyrfrie kontantuttak med dette kortet, slik at du kan ta ut penger når du måtte ønske uten å måtte betale ekstra gebyrer.

Men det stopper ikke der! Med Komplett Bank Mastercard kan du også tjene bonuspoeng på alle dine varekjøp. Du får 4 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no, 2 % bonus på kjøp av varer på internett, og 1 % bonus på øvrige varekjøp. Disse bonuspoengene kan du enten ta ut som kontanter eller bruke til å fratrukke neste handel på Komplett.no. Maksimal opptjening av bonuspoeng er 500 per måned og 2000 per siste 12 måneder.

Alt dette kommer med en effektiv rente på 24,42 % ved delbetaling av et låneeksempel på 12 000 kroner over 12 måneder. Kostnaden for dette vil være 1 481 kroner, noe som gir en total sum på 13 481 kroner. Du kan søke om dette kredittkortet nå, og du kan finne mer informasjon om priser og vilkår på vår prisliste og vilkårsiden. Ikke nøl med å søke om Komplett Bank Mastercard i dag, og nyt de mange fordelene dette kortet har å tilby.

Sammenlign de beste og billigste kredittkortene

I denne kredittkortsammenligningen som du finner nedenfor kan du finne kredittkort fra ulike lånetilbydere og velge det billigste og beste for deg.

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er et plastkort som gir deg mulighet til å låne penger fra en bank eller et annet finansinstitusjon for å betale for varer og tjenester. Når du bruker kredittkortet, låner du penger fra banken eller finansinstitusjonen, og du må deretter betale tilbake pengene med renter.

Kredittkort kan være en praktisk måte å betale for varer og tjenester på, spesielt når du ikke har nok penger på hånden eller ikke vil bruke store beløp av kontanter. Det kan også være en god måte å samle inn poeng eller rabatter på varer og tjenester du kjøper.

Det er vanligvis et gebyr knyttet til å ha et kredittkort, og du kan også bli belastet med renter på det du skylder hvis du ikke betaler tilbake hele beløpet du skylder innen forfall. Derfor er det viktig å planlegge å betale tilbake hele beløpet du skylder hver måned for å unngå å betale for mye i renter.

Få kredittkort hos Komplett Bank

Et eksempel på et kredittkort er Komplett Bank Mastercard. Komplett Bank tilbyr kreditkort uten årsavgift, med rentefrihet i 50 dager og på til 100.000 kroner i kredittramme.

Eksempel på lån med delbetaling: Effektiv rente 24,42 %, lånebeløp 12.000 kroner over 12 måneder, med en kostnad på 1 481 kroner, totalt 13.481 kroner.

Hvordan fungerer kredittkort?

Kredittkort fungerer ved at du får et kort fra en bank eller et annet finansinstitusjon, som du kan bruke til å betale for varer og tjenester. Når du bruker kortet, låner du penger fra banken eller finansinstitusjonen, og du må deretter betale tilbake pengene med renter.

Det er vanligvis et gebyr knyttet til å ha et kredittkort, men noen kort har også fordeler som rabatter på varer og tjenester, eller poeng du kan samle inn og bruke på forskjellige måter.

Når du bruker kredittkortet ditt, vil du motta en faktura med en oversikt over alle kjøp du har gjort, samt et beløp du må betale tilbake. Dette beløpet er vanligvis en minimumsbetaling, som er en andel av det totale beløpet du skylder, pluss eventuelle renter. Hvis du betaler hele beløpet du skylder innen forfall, vil du ikke bli belastet med noen renter. Hvis du ikke betaler hele beløpet innen forfall, vil du bli belastet med renter på det ubetalte beløpet.

Det er viktig å huske på at kredittkort kan være en kostbar måte å låne penger på hvis du ikke betaler tilbake det du skylder innen forfall, så det er lurt å planlegge å betale tilbake hele beløpet du skylder hver måned for å unngå å betale for mye i renter.

Hvilket kredittkort er best?

Det beste kredittkortet for deg avhenger av dine personlige behov og økonomiske situasjon. Det kan være lurt å sammenligne ulike kredittkort og se hvilke som tilbyr de beste fordelene og de laveste rentene for deg.

Her er noen ting du bør vurdere når du sammenligner kredittkort:

 • Renten: Kredittkort kan ha forskjellige rentesatser, så det kan være lurt å sammenligne rentene til ulike kort for å finne det kortet som tilbyr den laveste renten for deg.
 • Gebyrer: Mange kredittkort har gebyrer for å ha kortet, for å bruke kortet i utlandet, eller for å overføre saldoen til et annet kort. Sjekk om kortet du vurderer har slike gebyrer, og sammenlign dem med andre kort for å se hvilket som er mest fordelaktig for deg.
 • Fordeler: Noen kredittkort tilbyr rabatter på varer og tjenester, eller poeng du kan samle inn og bruke på forskjellige måter. Vurdér om slike fordeler vil være verdifulle for deg og om de kan gjøre opp for eventuelle gebyrer kortet har.
 • Kredittgrense: Kredittkort har en grense for hvor mye du kan låne. Sjekk om kortet du vurderer har en tilstrekkelig høy kredittgrense for dine behov.

Det kan også være lurt å lese gjennom vilkårene og betingelsene for kredittkortet du vurderer, slik at du forstår hva som gjelder for kortet og hvordan det fungerer.

Hvordan slette kredittkort?

Hvis du ønsker å slette et kredittkort, kan du gjøre følgende trinn:

 1. Kontakt banken eller finansinstitusjonen som utstedte kredittkortet. Du kan gjøre dette ved å ringe dem, sende dem en e-post eller gå inn på deres nettside og søke etter informasjon om hvordan du sletter kortet.
 2. Be om å få slette kredittkortet. Du må gi dem informasjon om kortet, slik at de kan identifisere det og slette det. Det kan også være nødvendig å oppgi grunnen til at du ønsker å slette kortet.
 3. Vent på bekreftelse. Banken eller finansinstitusjonen vil gi deg en bekreftelse på at kortet er slettet, enten ved å sende deg en e-post eller ved å ringe deg.
 4. Kvitt deg med kortet. Når du har mottatt bekreftelse på at kortet er slettet, kan du kvitte deg med det ved å klippe det i små biter og kaste det i en sikker måte.

Det er viktig å huske på at du fortsatt er ansvarlig for å betale tilbake det du skylder på kredittkortet, selv om du sletter det. Så hvis du har en ubetalt saldo på kortet, må du sørge for å betale denne før du sletter kortet.

Hvorfor får jeg ikke kredittkort?

Det kan være mange grunner til at du ikke får kredittkort. Her er noen mulige årsaker:

 1. Du har en dårlig kredittscore. Kredittkortutstedere vil gjerne vite at du har en god kredittscore, siden dette indikerer at du har en historikk med å betale regninger og lån tilbake på en pålitelig måte. Hvis du har en dårlig kredittscore, kan det være at du ikke får kredittkort.
 2. Du har lite eller ingen kredithistorie. Hvis du aldri har hatt et lån eller et kredittkort før, kan det være at du ikke har nok kredithistorie til å vurderes for et kredittkort. Kredittkortutstedere vil gjerne se hvordan du har håndtert økonomiske forpliktelser i fortiden, så de kan vurdere om du vil være en god kandidat for et kredittkort.
 3. Du har en lav inntekt. Kredittkortutstedere kan også vurdere din økonomiske situasjon, inkludert din inntekt, når de bestemmer om du skal få et kredittkort. Hvis du har en lav inntekt, kan det være at du ikke får kredittkort.
 4. Du har en høy gjeldsgrad. Kredittkortutstedere kan også vurdere hvor mye gjeld du har i forhold til din inntekt, kalt din gjeldsgrad. Hvis du har en høy gjeldsgrad, kan det være at du ikke får kredittkort.
 5. Du har ikke søkt om kredittkort. Hvis du ikke har søkt om kredittkort, kan det være en årsak til at du ikke får det. Det kan være lurt å undersøke ulike kredittkort og søke om det kortet som passer best for dine behov.

Hvis du ønsker å øke sjansene for å få kredittkort, kan det være lurt å jobbe med å forbedre din kredittscore og økonomiske situasjon, slik at du kan være en mer attraktiv kandidat for kredittkortutstedere.

Oppsummering

Kredittkort fungerer ved at du får et kort fra en bank eller et annet finansinstitusjon, som du kan bruke til å betale for varer og tjenester. Når du bruker kortet, låner du penger fra banken eller finansinstitusjonen, og du må deretter betale tilbake pengene med renter. Det er viktig å huske på at kredittkort kan være en kostbar måte å låne penger på hvis du ikke betaler tilbake det du skylder innen forfall, så det er lurt å planlegge å betale tilbake hele beløpet du skylder hver måned for å unngå å betale for mye i renter. Når du sammenligner kredittkort, bør du vurdere faktorer som renten, gebyrene, fordelene og kredittgrensen til ulike kort, og lese gjennom vilkårene og betingelsene for å forstå hva som gjelder for hvert kort. Du bør også huske på å bruke kredittkortet ansvarlig, ved å betale tilbake det du skylder innen forfall og ikke overskride kredittgrensen din.