YouGov er en internasjonal markedsundersøkelses- og dataanalyseorganisasjon som samler meninger og innsikt fra mennesker over hele verden. Gjennom et omfattende nettverk av deltakere og en robust metodikk, gir YouGov bedrifter, organisasjoner og myndigheter verdifulle data og analyser for å forstå publikum, trender og samfunnsutfordringer. Som en av de ledende aktørene i bransjen, kombinerer YouGov teknologi og ekspertise for å levere nøyaktige og relevante resultater som bidrar til å forme beslutningsprosesser og fremme innovasjon.

YouGov er et forbrukerpanel på lik linje med Norstatpanel og Meningstorget. YouGov er et internasjonalt forbrukerpanel som tilbyr betalte undersøkelser og spørreundersøkelser til generelle forbrukere over hele verden, også i Norge.

Så det er en måte du kan tjene penger på uten utdannelse, erfaring eller spesifikk kunnskap.

YouGov er selvfølgelig ikke den eneste aktøren på markedet, det er mange forskjellige undersøkelsespaneler som tilbyr betalte undersøkelser. Hvis du vil komme i gang med betalte undersøkelser, anbefaler jeg at du oppretter en gratis bruker med følgende paneler:

Hvis du vil lære mer om YouGov og hva de står for, kan du lese videre i artikkelen. Du kan lese om:

  • Hva er YouGov?
  • Er YouGov svindel?
  • Vår erfaring med YouGov

Kort sagt, YouGov er et undersøkelsespanel som tilbyr sine brukere belønninger for sine meninger og svar, det er et panel du kan stole på. Du kan registrere deg for YouGov -panelet her og komme i gang på få minutter.

Oversikt

I denne artikkelen kan du lese mer om det internasjonale forskningspanelet YouGov, samt lese vår anmeldelse og erfaring med YouGov -panelet.

Hva er YouGov?

YouGov er et internasjonalt undersøkelsespanel som tilbyr betalte undersøkelser, spørreskjemaer og nettbaserte meningsmålinger. YouGov -panelet har millioner av brukere som hjelper til med å svare på nett undersøkelser mot belønninger som gavekort og muligheten til å delta i lotteriet deres. Meningsmålinger, undersøkelser og spørreskjemaer som er besvart på YouGov’s nettsted brukes til å skape et bedre beslutningsgrunnlag for selskaper, institusjoner og myndigheter over hele verden.

Slik fungerer YouGov:

YouGov -panelet fungerer som alle andre undersøkelsespaneler, der du først registrerer deg og deretter automatisk mottar undersøkelser i panelet som du kan svare på. For hver undersøkelse du svarer, får du x antall poeng du kan bruke i butikken deres.

  1. Registrer deg på YouGov -panelet
  2. Svar på undersøkelser
  3. Motta YouGov -poeng
  4. Løs inn poengene dine

Det er så enkelt.

YouGov -belønninger:

YouGov -panelet belønner brukerne med poeng. Disse poengene kan innløses for luksusgavekort eller billetter i YouGov -lotteriet.

Luksusgavekort kan brukes i 100 -tallet av danske butikker og nettbutikker, inkludert Matas, Zalando, kinoer og velværeopphold. Hvis du ikke vil laste inn de luksuriøse gavekortpoengene dine, kan du kjøpe billetter til YouGov -lotteriet. I lotteriet deres som trekkes hver måned. Vinneren av lotteriet vil motta et luksusgavekort på 15.000 NOK og 2-5 plasser i lotteriet vil motta et luksusgavekort på 5000 NOK.

Er YouGov trygt eller svindel?

YouGov -panelet er internasjonalt anerkjent og klarert av tusenvis av selskaper og millioner av nettbrukere.

Vi har testet YouGov -panelet lenge og besvart undersøkelser og meningsmålinger på plattformen deres uten problemer. Prosessen fra å opprette til å betale ut opptjente poeng er smidig, og du kan komme i gang på få minutter.

YouGov er dermed et trygt sted å svare på undersøkelser, og du kan være sikker på å ikke bli lurt eller lurt av YouGov -panelet.

Vi anbefaler dermed YouGov som et sted hvor du kan tjene penger på betalte undersøkelser på nett og anbefaler deg å tilmelde deg brukerpanelet.

Vår erfaring med YouGov

Etter vår erfaring er YouGov -panelet først og fremst et trygt sted å tjene penger på betalte undersøkelser. Panelet inne på nettstedet deres når du er registrert og logget inn, er enkel og lett å navigere rundt, og du vil automatisk bli sendt en e -post når det er en eller flere nye undersøkelser du kan svare på.

Dessverre tilbyr ikke panelet kontantbetalinger av poengene sine, som for eksempel undersøkelsespanelet Toluna gjør, dette er den eneste ulempen med YouGov etter vår mening. Konklusjon YouGov -undersøkelsespanelet er et av de beste stedene å tjene penger på betalte undersøkelser og nettbaserte spørreskjemaer, de belønner med ekstremt mange poeng som kan innløses for luksusgavekort eller billetter i lotteriet deres. Hvis du vil få mest mulig ut av online -undersøkelser, anbefaler jeg at du registrerer deg med flere forskjellige undersøkelsespaneler, i stedet for bare ett. Les også vær omtale og erfaring med undersøkelsespanelene YouGov og Norstatpanel.