I denne artikkelen vil vi gå i dybden med det velkjente meningspanelet, Norstat, og se på hva de har å tilby. Du kan også finne svaret på om det er trygt og sikkert å bruke Norstatpanel og hvordan du kommer i gang. Artikkelen er utarbeidet i samarbeid med Norstat og inneholder sponsede lenker.

Norstatpanel er et forbrukerpanel på lik linje med YouGov og Meningstorget. Norstatpanel forbrukerpanelet er utarbeidet og eiet av selskapet Norstat og er et sted hvor du som forbruker og vanlig nordmann kan tjene penger ved å svare på forbrukerundersøkelser på nettet. Dette er en enkel måte å tjene penger på nettet og krever ingen erfaring eller spesifikke kunnskaper.

Hos Verusam har vi testet alle forbruker- og undersøkelsespaneler som er tilgjengelige i Norge og har funnet ut at YouGov og Toluna er blant de best og best betalende. Du kan lese mer om forbruker- og undersøkelsespanelene i vår guide til betalte spørreundersøkelser og spørreskjemaer på nett.

Opprett en bruker hos Norstatpanel

Det er 100% gratis å opprette en bruker på Norstatpanel og registrering tar vanligvis mindre enn 2 minutter hvis du bruker Facebook-kontoen eller G-mailen din til å opprette.

Menings- og forbrukerpaneler som Norstatpanel og Meningstorget har eksistert lenge og er garantert å fortsette med dette, ettersom de faktisk er med på å gjøre verden til et bedre sted, så gal som det høres ut.

Registrering hos Norstat

Vil du prøve eller komme i gang med denne smarte pengemetoden, så kan du raskt og enkelt komme i gang med Norstatpanelet, registreringen tar mindre enn 2 minutter, og det krever bare at du følger denne enkle guiden vi har laget for deg:

1. Gå til Norstat

Følg lenken vår til Norstatpanels nettsted og skriv inn for- og etternavn og telefonnummer. Du vil da motta en SMS som inneholder en bekreftelseslink du må trykke for å aktivere brukeren din på Norstatpanel.

2. Fyll inn data for å fullføre registreringen

Udfyld de felterne som beskrevet på bekræftelsessiden. Din E-mail må registreres således Norstat kan sende dig en e-post når der er nye undersøgelser til rådighed. Din alder og dit køn er for at identificere dine svar i forhold til demografi.

Er Norstatpanel svindel?

Nei, Norstatpanelet er ikke svindel. De er 100% legitime og følger alle gjeldende lover og regler som de er underlagt. Du kan når som helst avslutte samarbeidet med Norstat og trekke tilbake samtykket ditt hvis du ikke lenger vil bruke plattformen eller bli kontaktet av dem lenger.

Alt du trenger å vite om Norstatpanel

Som nevnt er Norstat et meningspanel som tilbyr onlineundersøkelser til sine medlemmer mot belønning av forskjellige slag. Panelet har eksistert siden den gang og opererer i flere nordiske land, inkludert Norge.

Slik fungerer Norstatpanel

Norstatpanel er strukturert slik at for hver undersøkelse du svarer får du et antall Norstatmynter, disse kan brukes i Norstatbutikken hvor du kan bytte Norstat-mynter mot riktig vare, fordeler, gavekort eller et

I tillegg til Norstat-mynter, får du også Norstatstjerner som symboliserer aktivitetsnivået ditt. Hvis aktiviteten din er høy nok på Norstatpanelet, kan dette utløse forskjellige bonuser og fordeler, blant annet kan du få ekstra Norstat-mynter som du kan bruke i Norstat-butikken.

Norstatpanel belønninger

Som nevnt er Norstat et meningspanel som tilbyr onlineundersøkelser til sine medlemmer mot belønning av forskjellige slag. Panelet har eksistert siden den gang og opererer i flere nordiske land, inkludert Danmark.

Belønning hos Norstat:

 • Gavekort – Velg mellom vårt utvalg av gavekort
 • Kuponger – Bruk digitale kuponger i lokale butikker
 • Lodd – Samle lodd og vinn fine premier

Lojalitetsprogram

Norstatpanels lojalitetsprogram er bygget med stjerner og mye. Stjernene dine representerer aktivitetsnivået ditt, du får stjerner ved å være aktiv på plattformen som du gjør ved å svare på spørreundersøkelser på Norstatpanel.

Jo mer aktiv du er og jo flere stjerner du har, jo høyere aktivitetsnivå vil du komme på. Alle nye brukere på plattformen starter på «Startnivå» og kan deretter jobbe seg opp. Det er 6 forskjellige lojalitets- eller aktivitetsnivåer, som følger: 1. Startnivå, 2. Sølvnivå (25000 stjerner), 3. Gullnivå (50000 stjerner), 4. Diamantnivå (75000 stjerner), 5. Platininnivå (150000 stjerner) og til slutt 6. VIP-nivå (300000 stjerner).

Nedenfor kan du se hvordan og hvor mange stjerner du kan få ved å gjøre en bestemt handling på Norstatpanel:

 • Aktivitetsnivå på 100% for måneden, per måned. -10 000 Stjerner
 • Aktivitetsnivå på 75% for måneden, per måned – 5 000 Stjerner
 • Aktivitetsnivå på 50% for måneden, per måned – 2 500 Stjerner
 • Første fullførte undersøkelse via Norstat-appen – 5 000 Stjerner
 • Rekrutter en venn som panelmedlem – 1 000 Stjerner
 • For hver nye måned du fortsetter som medlem – 1 000 Stjerner
 • Fullfør en undersøkelse – 250 Stjerner
 • Kjøp noe i Norstatbutikken – 250 Stjerner

For å komme fra startnivå til sølvnivå trenger du derfor 25000 stjerner, dette kan du raskt få ved å utføre oppgavene ovenfor på din Norstatpanel-bruker. Hvis du utfører alle ovennevnte oppgaver, vil du få nøyaktig 25000 stjerner, noe som betyr at du står opp i lojalitetsnivå 2, svovel, og her vil du få utløst forskjellige fordeler samt 2 billetter i reiselotteriet.

Reiselotteri

Norstatpanels lotteri er et lotteri som trekkes hvert kvartal (3. måned) og det er her dine lodder som du får når du svarer på spørreundersøkelser eller økt aktivitet og lojalitetsnivå blir brukt. Du trenger ikke gjøre noe med disse, du får dem automatisk og legger i potten når reiselotteriet trekkes hvert kvartal.

Du samler lodd hver gang du fullfører en undersøkelse og vinnere trekkes fire ganger i året. Du vil øke vinnersjansene dine jo flere undersøkelser du svarer på. Ett lodd i reiselotteriet for hver undersøkelse du fullfører.

Premiene i neste trekning

 1. Førstepremie: Reisegavekort verdt 15 000 kroner
 2. Andrepremie: Reisegavekort verdt 5 000 kroner
 3. Tredjepremie: Gavekort fra Amazon pålydende 1 000 kroner
 4. Fjerdepremie: 500 Norstatmynter
 5. Femtepremie: 100 Norstatmynter

Vinnerne av Norstatpanels reiselotteri vil bli varslet direkte og kunngjort på nettstedet hvor du finner informasjon om reiselotteriet.

Oppsummering

Jeg ble først kjent med Norstat og deres panel tilbake sent på 2020 og har siden svart på utallige undersøkelser på deres plattform og ikke minst i deres app.

Etter min mening og erfaring er Norstatpanel blant de beste og enkleste meningspanelene der ute. I tillegg er belønningene og lojalitetsprogrammet deres ekstremt lønnsomme, så hvis du vil tjene penger, fordeler og bli belønnet for å svare på spørreundersøkelser online, så anbefaler jeg absolutt Norstatpanel som en plattform.

Ønsker du å tjene mest mulig på betalte undersøkelser, anbefaler vi at du tilmelder deg undersøkelsespanelet YouGov som tilbyr høyest utbetaling for besvarelse av undersøkelser på nett.

FAQs – Ofte stilte spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om Norstat og Norstatpanel i vår FAQ-seksjon.

Hva er Norstat?
Norstat er et brukerpanel som tilbyr onlineundersøkelser mot betaling, dvs. at du kan få betalt eller belønnet for å svare på onlineundersøkelser med dem.

Hvordan registrerer du deg hos Norstat?
Registrering med Norstat-panelet er enkelt, du skriver inn navn og telefonnummer, så får du en lenke der du kan bekrefte telefonnummeret og kontoen din, så fyller du bare ut feltene på bekreftelsessiden og du er faktisk i gang.

Er Norstat svindel?
Nei, Norstatpanelet er ikke svindel. De er 100% legitime og følger alle gjeldende lover og regler som de er underlagt. Du kan når som helst avslutte samarbeidet med Norstat og trekke tilbake samtykket ditt hvis du ikke lenger vil bruke plattformen eller bli kontaktet av dem lenger.