Meningstorget er et forbrukerpanel på lik linje med YouGov og Norstatpanel. Meningstorget tilbyr betalte undersøkelser og online spørreskjemaer for belønning i form av gavekort eller kontantuttak til din Paypal-konto. Meningstorget er et internasjonalt brukerpanel som er anerkjent for å tilby spennende spørreskjemaer og gode belønninger til brukerne.

Opprett en bruker hos Meningstorget

Det er 100% gratis å opprette en bruker på Meningstorget og registrering tar vanligvis mindre enn 2 minutter hvis du bruker Facebook-kontoen eller G-mailen din til å opprette.

Meningstorget er ikke det eneste forbrukerpanelet hvor du kan tjene penger på nett, hos Verusam har vi testet mange forskjellige undersøkelsespaneler og basert på disse testene kan vi anbefale følgende nettsider:

I denne artikkelen kan du lese mye mer om Meningstorget og hva de tilbyr sine brukere og hvorfor du bør registrere deg for deres plattformer.

Du kan også få svar på om plattformen er trygg og sikker å bruke, samt våre egne erfaringer med Meningstorget.

Våre erfaringer med Meningstorget

Hos Verusam har vi testet og testet brukerpanelet Meningstorget i noen måneder, og vår erfaring med panelet er positiv. Meningstorget har bygget en ekstremt brukervennlig plattform der de tilbyr betalte undersøkelser til sine brukere. Med en enkel registreringsprosess og god informasjon både på plattformen og via e-post, kan du komme veldig enkelt og raskt i gang på Meningstorget.

Anmeldelse av Meningstorget
Vår vurdering av Meningstorget er at det er et trygt og enkelt sted å tjene penger på nett, men forbruker- og undersøkelsespanelet er ikke det beste stedet å tjene penger på undersøkelser da betalingen/belønningen per besvart undersøkelse er litt mindre enn andre steder og vi gir derfor kun 4 av 5 mulige stjerner til Meningstorgets plattform.

Er Meningstorget trygt eller svindel?

Nei, Meningstorget er ikke en svindel, det er en 100% legitim virksomhet og plattform som brukes av mer enn 6 millioner mennesker over hele verden. Meningsplassen har navnet Opinionsland på internasjonalt nivå og eies og drives av det internasjonale selskapet Dynata, LLC (tidligere kjent som Survey Sampling International, LLC).

Meningstorget selger ikke personlig informasjon til andre selskaper eller enkeltpersoner og vil aldri prøve å selge et produkt til deg. De er bare et brukerpanel som tilbyr undersøkelser til brukerne mot belønninger i begrenset utvalg som beskrevet på deres nettside, enkle og greie.

Alt du trenger å vite om Meningstorget

Meningstorget fungerer på mange måter på samme måte som Norstatpanel og de andre meningspanelene som tilbyr betalte onlineundersøkelser.

Om Meningstorget
Meningstorget er et internasjonalt forbruker- og forskningspanel som hjelper bedrifter over hele verden med forbrukerundersøkelser. Nettsiden er også et sted for deg som forbruker som ønsker å tjene penger på nett eller tjene litt ekstra penger hver måned, som registrert bruker på Meningstorget kan du være en av de som svarer på bedriftenes undersøkelser og mottar betaling og/ eller belønn for svarene dine på disse.

Belønninger
På Meningstorget får du ikke kontanter for dine svar på undersøkelsene og spørreskjemaene du mottar, men poeng, på samme måte som hos Norstatpanel, YouGov og de mange andre forbrukerpanelene. Poengene du tjener på Meningstorget kan veksles inn i gavekort eller kontantbetalinger til din PayPal-konto, herfra kan du overføre fra din PayPal-konto til din bankkonto – med andre ord kan du tjene ekte penger ved å svare på spørreundersøkelser på Meningstorget.

Dersom du ikke ønsker kontantbetaling, men ønsker å benytte deg av de mange gavekortene du kan veksle poengene dine til, så kan du få gavekort til Zalando, CDON.com, H&M, Jula, Dressmann og mange flere.

FAQs – Ofte stilte spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om Meningstorget i vår FAQ-seksjon.

Er Meningstorget svindel?
Nei, Meningstorget er ikke en svindel, det er en 100% legitim virksomhet og plattform som brukes av mer enn 6 millioner mennesker over hele verden. Meningsplassen har navnet Opinionsland på internasjonalt nivå og eies og drives av det internasjonale selskapet Dynata, LLC (tidligere kjent som Survey Sampling International, LLC)

Meningstorget selger ikke personlig informasjon til andre selskaper eller enkeltpersoner og vil aldri prøve å selge et produkt til deg. De er bare et brukerpanel som tilbyr undersøkelser til brukerne mot belønninger i begrenset utvalg som beskrevet på deres nettside, enkle og greie.

Hva er Meningstorget?
Meningstorget er et internasjonalt forbruker- og undersøkelsespanel som tilbyr betaling/belønning for svarene dine. På Meningstorgets nettsider kan du enkelt og gratis opprette en bruker og komme i gang med betalte spørreundersøkelser på nett.

Er Meningstorget gratis?
Ja, forbruker- og undersøkelsespanelet Meningstorget er 100% gratis. Som tilmeldt vil du få tilsendt spørreskjemaer og spørreundersøkelser som du kan svare på mot betaling og/eller belønning.

Er Meningstorget trygt?
Ja, Meningstorget er, som mange andre forbruker- og undersøkelsespaneler, helt legitime og et enkelt sted å tjene litt ekstra penger hver måned, ved å svare på spørreundersøkelser og spørreskjemaer.

Hvordan tjene penger på Meningstorget?
Du kan tjene penger på Meningstorget.no ved å svare på spørreundersøkelser og spørreskjemaer, slik det fungerer er at du svarer på spørreundersøkelser og spørreskjemaer du får når du har opprettet en bruker, da får du poeng som kan veksles inn i ekte penger som kan betales til PayPal.

Hvor mye kan man tjene på Meningstorget?
Dette er ikke store summer du kan tjene på å svare på betalte undersøkelser online, ikke engang på Meningstoret. Men det er en fin ekstra liten inntekt å få og noe som alle kan finne ut av. De fleste som bruker tid på denne inntjeningsmetoden, har registrert seg for flere brukerpaneler for å få flere undersøkelser og tjene mer.